Kun kesäsairaus yllättää, lääkekaappinani toimii dvd-hyllyni. Tänään katsoin elokuvat Benny & Joon, Punainen lohikäärme ja Isä Amaronin rikos.

Päivän polkaisin käyntiin Benny & Joonilla. Voiettä, se musiikki on mielestäni niin ihanaa, jotenkin rentouttavaa. Pidän elokuvassa erityisesti Mary Stuart Mastersonin roolista, se on jotenkin niin vähäeleinen, mutta samalla paljon puhuva. Johnny Deppillä on yksi parhaista rooleistaan mielestäni, ei oikein jaksa meikäläistä nuo PotC:t innostaa. Dialogi on mukavan sujuvaa ja vaivatonta.

Päivän toinen elokuva, Punainen lohikäärme, kertoo ajasta ennen Uhrilampaita. Tarina on kiehtova, Edward Norton hyvä, samoin Ralph Fiennes. Loppu kuitenkin menee jotenkin överiksi, less is more toisinaan.

Viimeiseksi katsoin Isä Amaronin rikoksen, rehellisesti sanottuna pelkästään Goel Garcia Bernalin takia. Valitettavasti kuume oli nousussa elokuvan aikana, joten pari tärkeää kohtaa meni ohi. Täytyy siis varmaankin katsoa pätkä joku päivä uusiksi.

Huomenna postissa pitäisi saapua Pieni suklaapuoti, jonka sai Suuresta Suomalaisesta kirjakerhosta muutamalla eurolla.

Mietin tässä, että onkohan kenelläkään tietoa siitä, että onko Episodi-lehdellä jotain säännöllistä ilmestysmispäivää tai -viikkoa. Tämän kuun numeroa kun ei ole vielä kuulunut eikä näkynyt.

Jos tämä tauti ei tästä pahene, käyn katsastamassa tällä viikolla, josko Sokokselta löytyisi Outo lempi-kirja.