Voi Paavo Paavo, minkä teit Lahden kaupunginteatterille! Nyt taitaa jäädä se The Beatles story väliin, minkä katsomista kaavailin syksylle. Cats ainakin tulee katsottua, samoin Yksi lensi yli käenpesän.

Sain eilen illalla loppuun Eppu Nuotion Koston, joten tänään aloitan Kellopeli appelsiinin. Elokuvan olen nähnyt. Kirjan takakansi kuitenkin mainostaa, että Stanley Kubrickin elokuvasta puuttuu kirjan herkullinen loppukohtaus. Lukemallahan tuo selviää.

Haluaisin tällä hetkellä hirveästi nähdä elokuvan Science of sleep. Juoni kuulostaa kiinnostavalta, Gael Garcia Bernal houkuttelee ja traileri on mielenkiintoinen. Lisäksi Tahrattoman mielen ohjaaja kuulostaa lupaavalta.

730605.jpg

 

Pitäisi siirtää lisää musiikkia tähän uudelle kannettavalleni. Seuraavana vuoroa odottelevat The Killersin Hot Fuss, Lenny Kravitzin Lenny ja Arctic Monkeysin Favourite worst nightmare.

Sunnuntaina lähden pikkuveikan seuraksi katsomaan uusimman Harry Potterin. Rehellisesti sanottuna, en yhtään osaa odottaa, mitä tuleman pitää, kun ohjaajakin on tuon verran tuntemattomampi. Toivotaan, että kyseessä on kuitenkin ihan kelpo pätkä.